Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

27.10.2022

Агропросперіс Банк визнано банком-лідером за надійністю заощаджень для фізичних осіб

Агропросперіс Банк визнано банком-лідером за надійністю заощаджень для фізичних осібНа Всеукраїнському конкурсі «Банк року 2022» від International Financial Club "BANKIR" Агропросперіс Банк отримав відзнаку у номінації «Банк-лідер за надійністю заощаджень для фізичних осіб».

Дана нагорода – підтвердження стабільності та стійкості Агропросперіс Банку, які забезпечуються тим, що ми:

  • маємо 100% іноземний капітал Сполучених Штатів Америкита Європи, серед інвесторів – Європейський банк реконструкції та розвитку;
  • із суттєвим запасом дотримуємося усіх нормативів НБУ, що свідчить про дуже добре забезпечення капіталом та ліквідністю;
  • регулярно підтверджуємо кредитний рейтинг на інвестиційному рівні uaAA та найвищий рейтинг надійності депозитів;
  • забезпечуємо безперебійну роботу Банку та відділень, а 18 жовтня 2022 року відкрили нове відділення Банку у м. Києві на лівому березі;
  • спеціалізуємося на кредитуванні сільського господарства і забезпечуємо високу якість кредитного портфеля;
  • працюємо відповідно до західних стандартів менеджменту, безпеки та комплаєнс;
  • завжди пропонуємо вкладникам вигідні ставки депозитів.

Звання лідера за надійністю заощаджень підтверджує динаміка коштів фізичних осіб – з початку року, попри війну та економічну ситуацію, обсяг вкладів населення в Агропросперіс Банку зріс у півтора раза і перевищив позначку 600 млн грн.

Вдячні за визнання, а вкладникам – за вибір нашого Банку! Продовжуємо надійно захищати та примножувати кошти клієнтів!

 

Для довідки:

Організатор щорічного конкурсу «Банк року» – Міжнародний Фінансовий Клуб «БАНКИРЪ» в партнерстві та за підтримки офісу Президента України, Незалежної асоціації банків України, Асоціації українських банків, та інших професійних асоціацій і установ ринку.

Переможці конкурсу визначалися за критеріями безумовного виконання вимог законодавства та нормативних документів регулятора, бездоганної ділової репутації, відповідності принципів діяльності міжнародним стандартам якості, позитивних аудиторських висновків, ефективності менеджменту в досягнення фінансових результатів, дотримання принципів добросовісної конкуренції.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.