Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

18.10.2022

Агропросперіс Банк відкриває нове відділення у Києві

Агропросперіс Банк відкриває нове відділення в Києві17 жовтня 2022 року Агропросперіс Банк відкрив нове відділення у місті Києві по вул. Раїси Окіпної, 4, поряд зі станцією метро Лівобережна.

Попри війну та складну економічну ситуацію в країні банк продовжує стабільно розвиватися та інвестувати у нові центри обслуговування, щоб бути ще ближчими до своїх клієнтів та забезпечити їм ще зручніший сервіс.

Відділення надає усі види банківських послуг для населення та бізнесу, зокрема у нас Ви можете:

  • розмістити депозит в гривнях під привабливі відсотки із додатковим бонусом з нагоди відкриття
  • оформити платіжну картку Мрія із 11% доходу на залишки
  • орендувати індивідуальний банківський сейф
  • безкоштовно відкрити рахунок для юридичних осіб та підприємців
  • купити валюту за вигідним курсом
  • та багато іншого.

З нагоди відкриття даруємо додатково +0,5% до відсоткової ставки при розміщенні депозиту у перші 30 днів з дня відкриття.

Будемо раді вітати Вас у нашому новому відділенні з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00 без перерви на обід. Детальніше про послуги банку та роботу відділення Ви також можете дізнатися за телефоном відділення +38 (044) 392 93 98 (за тарифами вашого оператора) або контакт-центру банку 0 800 300 170 (безкоштовно по Україні).

Агропросперіс Банк – надійний банк із 100% іноземним капіталом США та Європи, який спеціалізується на фінансуванні агробізнесу, має кредитний рейтинг на інвестиційному рівному uaAA та найвищий рейтинг надійності депозитів ua1.

До зустрічі у відділенні!

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.