Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

28.07.2023

Зміна умов депозитів приватних осіб з 1 серпня 2023 року

Агропросперіс Банк оновлює умови депозитних вкладів для фізичних осіб, зокрема лінійку продуктів та строк вкладів на 3 місяці. Зміни вступають в силу 1 серпня 2023 року.

 

Короткострокові депозити на 3 місяці

З 01.08.2023 року термін вкладу 3 місяці становитиме 95 днів для усіх депозитних програм банку. Якщо Ви маєте в банку депозит на 3 місяці з автоматичною пролонгацією, оформлений до 31.07.2023 року включно, радимо відмовитися від пролонгації та по завершенню вкладу відкрити новий короткостроковий депозит на 95 днів за більш вигідними ставками або на інший оптимальний для вас банківський вклад.

У разі збереження автоматичної пролонгації на вклад на 3 місяці не застосовується бонус до ставки +0,5% за пролонгацію та діятимуть наступні відсоткові ставки:

  • у гривні – 14,5% за вкладами Класичний+ та Класичний і 6,5% за вкладом Ощадний;
  • у доларах США – 0,30% за вкладами Класичний+ та Класичний і 0,01% за вкладом Ощадний.

 

Зміна лінійки депозитів

З метою оптимізації лінійки депозитів з 01.08.2023 року зупиняється продаж депозитних продуктів «Гнучкий» та «Вклад в Перемогу», а вклади, оформлені до 31.07.2023 року включно, не будуть пролонговані на наступний термін. Ви можете обрати для себе інший вигідний довгостроковий або короткостроковий депозит в банку або зберігати Ваші кошти на картці з нарахуванням відсотків Мрія, яка принесе Вам до 11% на щоденні залишки на рахунку з можливістю скористатися коштами у будь-який момент без втрати відсотків.
 

Дистанційне відкриття депозитів

Радимо використовувати онлайн-банкінг AP Bank для швидкого доступу до умов оформлених депозитів, зміни пролонгації та дистанційного оформлення нових вкладів. Також в онлайн-банкінгу Ви можете контролювати виплату процентів та зручно розпоряджатися ними.

Докладніше про оновлені депозитні програми в Агропросперіс Банку читайте на сторінці Депозити для приватних осіб.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.