Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

03.03.2022

Сервіси банку для приватних осіб в період воєнного стану

Інформуємо про особливості сервісів банку для приватних осіб у зв’язку з введенням воєнного стану на території України внаслідок вчинення акту агресії Російською Федерацією та здійсненням військового вторгнення та введенням воєнного стану Указом Президента України  №64/2022 “Про  введення воєнного стану  в Україні” із 24 лютого 2022 року строком на 30 діб:

1. З 1 березня за будь-якою карткою Агропросперіс Банку можливо безкоштовно знімати готівку в усіх банкоматах на території України, безготівково поповнювати картки, отримувати смс-інформування про операції за рахунком. Також вже діють інші безкоштовні послуги: онлайн-перекази за довільними реквізитами з карток і рахунків банку, оплата комунальних та поповнення мобільних через онлайн-банкінг.

2. Онлайн-банкінг для приватних осіб працює, однак можливі тимчасові збої.

3. Ви можете зняти до 6000 грн на касах магазинів Сільпо, Фора, АТБ, Варус та АЗС WOG за умови оплати карткою покупки на будь-яку суму.

4. Відмінити або встановити пролонгацію вкладу можливо в онлайн-банкінгу або через форму зворотного зв'язку в шапці сайту.

5. Доступ до банківських сейфів можливий лише після відкриття відповідного відділення при умові відсутності загрози життя та здоров'я клієнтів та персоналу.

Графік роботи відділень розміщений на сайті банку. Для замовлення послуг або отримання інформації за оформленими продуктами заповніть, будь ласка, форму зворотного зв'язку у шапці сайту або за телефоном контакт-центру 0800300170.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.