Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

29.07.2021

Результати Агропросперіс Банку за другий квартал 2021 року

Результати Агропросперіс Банку за другий квартал 2021 року

Сьогодні Агропросперіс Банк опублікував проміжну фінансову звітність за шість місяців 2021 року. За підсумками другого кварталу активи банку досягли 1,963 млрд грн, що на третину більше ніж роком раніше, а прибуток склав 2,293 млн грн проти 2,128 млн збитку за відповідний період минулого року.

Агропросперіс Банк, який фінансує лише малі та середні підприємства переважно в агросекторі, за перше півріччя 2021 року надав їм майже 500 млн грн позик, суттєву частину яких – за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» та під заставу аграрних розписок. Це дозволило наростити кредитний портфель малому і середньому бізнесу до 1,227 млрд грн до вирахування резервів – на 59% більше ніж торік.

Вигідні умови депозитів та надійність банку сприяли значному зростанню обсягів строкових вкладів населення – до 375,8 млн грн, що на третину більше проти аналогічної дати 2020 року. Задля комфорту наших вкладників у другому кварталі ми розширили функціонал онлайн-банкінгу – відтепер можливо  розмістити, поповнити та подовжити депозити онлайн лише в декілька кліків.

Банк щоквартально підтверджував довгостроковий кредитний рейтинг за національною шкалою на рівні uaAA і найвищий рейтинг надійності депозитів, а також на постійній основі істотно перевищував показники нормативів достатності капіталу та ліквідності щодо граничних значень НБУ та середніх значень по банківській системі України.

З фінансовою звітністю ви можете ознайомитися за посиланням.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.