Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

30.07.2019

Результати Агропросперіс Банку за перше півріччя: 617 млн грн кредитів агробізнесу при частці NPL нижче 1%

30 липня 2019 року Агропросперіс Банк оприлюднив офіційну фінансову звітність за 6 місяців 2019 року, підтверджену аудиторською компанією «Делойт енд Туш ЮСК».

За результатами першого півріччя:

·      кредитний портфель агробізнесу зріс на 77% та досяг 617 млн грн з часткою непрацюючих кредитів менше  1%;

·      депозитний портфель фізичних осіб збільшився в півтора разу до 142 млн грн;

·      чистий прибуток склав 15 млн грн.

У лютому 2019 року Агропросперіс Банк отримав від Європейського фонду для Південно-Східної Європи (EFSE) 5 млн євро кредиту у гривні, що дозволило банку збільшити підтримку агровиробників та своєчасно надати їм фінансування у потрібному обсязі. Так кредитний портфель в агросекторі перевищив 600 млн грн, з яких близько 60 млн прокредитовано під аграрні розписки.

Протягом 6 місяців поточного року банк підписав 12 партнерських угод із провідними виробниками і постачальниками с/г техніки та наразі пропонує аграріям 24 зручні програми кредитування – за пільговими відсотковими ставками, без обов’язкового першого внеску та без витрат на оцінку і страхування застави.

 

Цьогоріч Агропросперіс Банк активно розвиває сервіси для приватних осіб. Так, у червні 2019 року банк відкрив нове відділення у Києві по вул. В. Васильківській 84/20, і вже у серпні розпочне роботу ще одне відділення у столиці. Також найближчим часом Агропросперіс Банк планує запуск мобільного банкінгу для фізичних осіб.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.