Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

31.03.2020

Результати Агропросперіс Банку за 2019 рік: зростання фінансових показників та регіональної мережі

31-го березня Агропросперіс Банк опублікував офіційну фінансову звітність за 2019 рік, підтверджену аудиторською компанією «Делойт енд Туш ЮСК».

У 2019 році Агропросперіс Банк досяг наступних результатів:

  • чистий прибуток склав 25,3 млн грн
  • портфель депозитів фізичних осіб збільшився на 80% до 168,4 млн грн
  • кредитний портфель агробізнесу зріс в 1,6 раза до 560 млн грн
  • активи банку перевищили 1,1 млрд грн.

За результатами року Агропросперіс Банк наростив портфель кредитів агробізнесу на 60% до 560 млн грн, при цьому частка непрацюючих кредитів на кінець року склала рекордно низькі 0,39%. Протягом року банк розширював лінійку послуг для аграріїв та запропонував їм вексельне кредитування і 14 нових партнерських програм пільгового фінансування купівлі сільгосптехніки. Досягнення банку в агрокредитуванні були відзначені нагородою «Лідер з кредитування агробізнесу» на конкурсі «Банк Року-2019» від МФК Банкиръ.

Агропросперіс Банк визначив для себе важливим завданням на 2019 рік розширення мережі відділень. Влітку запрацювало одразу два нові відділення в центрі Києва – по вул. Велика Васильківська, 84/20 і по вул. Московська, 46/2, а станом на сьогодні відкрито перше регіональне відділення у Вінниці.

За словами голови правління Агропросперіс Банку Сергія Щепанського минулий рік був роком інтенсивного розвитку – банк інвестував у відкриття нових відділень, розроблення онлайн-банкінгу, впровадження ІТ-рішень для оптимізації бізнес-процесів. «Цього року не будемо збавляти темп. Уже за перші три місяці ми у півтора разу наростили депозитний портфель, відкрили відділення у Вінниці, отримали ліцензію на діяльність з торгівлі цінними паперами, додали до переліку партнерських програм кредитування купівлі насіння, добрив та засобів захисту рослин», - поділився планами Сергій.

Детальна інформація про фінансові показники банку міститься в офіційній фінансовій звітності за 2019 рік, яку можна знайти у розділі Документи і Звітність.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.