Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

22.08.2018

Запрошуємо на Битву Агротитанів 4-5 вересня 2018 року

4-5 вересня 2018 року Агропросперіс Банк візьме участь у щорічній Битві Агротитанів – масштабному заході, на якому провідні виробники агротехніки продемонструють свої надсучасні інноваційні розробки для підвищення якості та ефективності агрономічних операцій. Агропросперіс Банк, зі свого боку, представить на виставці програми кредитування, які допоможуть аграріям вигідно придбати високопродуктивну агротехніку найкращих виробників і підвищити рентабельність та ефективність їхнього бізнесу.

Партнерські програми Агропросперіс Банку із виробниками і дилерами сільгосптехніки є унікальними для українському ринку. В першу чергу, вони доступні для агровиробників із площею земель всього від 100 га. Аграрії можуть придбати техніку на рекордний термін до 7 років та без обов’язкового першого внеску за умови надання додаткового забезпечення. Також перевагами партнерських програм банку є відсутність витрат на оцінку і страхування застави, що здешевлює вартість кредиту, та оперативність прийняття рішення – до 7 робочих днів.

Детальніше ознайомитись з кредитними продуктами і партнерськими програмами Агропросперіс Банку можливо відвідавши 4-5 вересня Битву Агротитанів 2018, що проходитиме за адресою: Київська область, Тетіївський район, с. Степове, група компаній «ТАК».

 

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.