Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

20.05.2022

Вітаємо з Днем банківського працівника!

Вітаємо з Днем банківського працівника!У цей складний час банківські працівники роблять важливий внесок у Перемогу, стоячи на варті фінансової безпеки країни. Завдяки їхній відданості, мужності та професіоналізму українське населення та бізнес продовжують отримувати банківські послуги в надскладних умовах воєнного стану.

Персонал Агропросперіс Банку докладає максимальних зусиль для підтримки своїх клієнтів та українських громадян, забезпечуючи безперебійну роботу банку й дистанційних каналів обслуговування.

Агропросперіс Банк підтримує українських воїнів, які захищають нашу землю та нашу свободу. Ми перераховуємо кошти у фонд підтримки Збройних сил України, наперед сплатили податки та придбали військові облігації. Звичайно, роблять свій особистий внесок і працівники банку і їхні родини, долучаючись до лав Збройних сил і територіальної оборони, регулярними благодійними внесками та волонтерською діяльністю.

Вітаємо бійців економічного фронту з професійним святом! Усі разом продовжуємо працювати на фінансовому фронті та робити свій внесок у наближення Перемоги!

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.