Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

02.03.2020

Партнерська програма Агропросперіс Банку та компанії «Сингента»

Партнерська програма Агропросперіс Банку та компанії «Сингента»Агропросперіс банк відкриває українським фермерам нові горизонти ведення бізнесу: за останні півтора року банк заключив 25 партнерських програм на кредитування с/г техніки, а цьогоріч запускає перші програми фінансування купівлі насіння, добрив та засобів захисту рослин.

Першу таку програму Агропросперіс Банк підготував спільно з провідною агрохімічною компанією, одним із лідерів світового агробізнесу – компанією «Сингента».

Програма доступна для агровиробників, які обробляють від 100 га землі, і передбачає фінансування терміном до 12 місяців за ставкою від 13,75% до 14,3% річних. Комісія за видачу кредиту відсутня, а графік погашення є гнучким відповідно до сезону.  

Для довідки:

СИНГЕНТА (www.syngenta.ua) – провідна компанія у світі агробізнесу, яка пропонує понад 80 засобів захисту рослин та велику кількість гібридів і сортів насіння. Компанію вирізняє високоякісна продукція та інтегрований підхід до вирішення поставлених завдань.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.