Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

12.08.2020

Онлайн-банкінг AP Bank вже доступний для Android та iOS

Онлайн-банкінг AP Bank вже доступний для Android та iOSАгропросперіс Банк активно працює над побудовою онлайн-сервісів для приватних клієнтів. Запуск нового функціоналу банкінгу AP Bank з відкриття депозитів онлайн та швидкої оплати комунальних послуг запланований вже на осінь цього року.

Тим часом клієнти, крім доступної на сайті банку вебверсії банкінгу, можуть спробувати перші версії онлайн-банкінгу AP Bank для мобільних телефонів та планшетів на Android та iOS.

У застосунку ви зможете:

  • робити перекази між картками та рахунками Агропросперіс Банку та будь-якого іншого банку, а також за довільними реквізитами
  • переглядати актуальний залишок та рух коштів за оформленими продуктами
  • встановлювати ліміти, блокувати чи розблоковувати свої картки

Для реєстрації в банкінгу ви повинні бути держателем платіжних карток Агропросперіс Банку. Якщо ви ще не маєте картки, це гарний привід оформити Ощадну картку і отримати не лише доступ до сервісу, а й дохід до 7% річних на залишок за рахунком із вільним доступом до коштів.

Завантажуйте застосунок AP Bank:

 Онлайн-банкінг AP Bank вже доступний для Android та iOS  Онлайн-банкінг AP Bank вже доступний для Android та iOS

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.