Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

06.07.2021

Новий депозит «Онлайн» - до 11% річних з 06.07.2021

Новий депозит «Онлайн» - до 11% річнихАгропросперіс Банк пропонує своїм приватним клієнтам новий строковий вклад «Онлайн» з найвищими ставками, які діють на сьогодні в банку.

Розміщуйте депозит «Онлайн» на зручний для вас строк від 1 до 24 місяців та отримуйте до 11% річних у гривні та 2,25% у доларах США із щомісячною сплатою.

Оформити вклад можливо тільки через онлайн-банкінг AP Bank, який дозволить вам не лише відкривати вклади в декілька кліків, а й зручно управляти вашими коштами – контролювати нарахування відсотків, змінювати умови пролонгації, швидко здійснювати платежі та перекази, миттєво заблокувати картку та багато іншого.

Для реєстрації в онлайн-банкінгу ви маєте бути власником платіжної картки Агропросперіс Банку. Ще не маєте картки? Тоді завітайте у будь-яке з наших відділень та безкоштовно оформіть картку до депозиту або миттєву Ощадну картку. Наші менеджери з радістю допоможуть вам зареєструватися у застосунку та підкажуть, як ним користуватися.

Детальні умови депозиту «Онлайн» читайте на сторінці вкладу.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.