Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

24.03.2020

Режим роботи на період карантину

У зв’язку із запровадженням в Україні жорстких карантинних заходів протидії розповсюдженню коронавірусу, з метою забезпечення безперебійного обслуговування клієнтів банку та на виконання вимог листа Національного банку України № 61-0017/14965 від 22.03.2020 «Щодо режиму роботи банківських установ в період посилених заходів протидії розповсюдженню коронавірусу» Агропросперіс Банк встановлює з 24 березня 2020 року для відділень та головного офісу банку:

  • операційний час роботи (режим обслуговування клієнтів) – понеділок-четвер з 10:00 по 16:30, п’ятниця з 10:00 по 16:00.
  • операційний час для прийому безготівкових платежів в іноземній валюті та заяв на купівлю/продаж іноземної валюти – залишити без змін.

Задля безпеки клієнтів та працівників що дві години здійснюється провітрювання та дезінфекція приміщень банку, а усі працівники, які обслуговують клієнтів, забезпечені масками, рукавичками та дезінфікуючими засобами. Доступ відвідувачів до приміщень банку здійснюється не більше двох осіб одночасно.

Чекаємо вас в Агропросперіс Банку лише за нагальної потреби, а у всіх інших випадках радимо берегти себе та залишатися вдома!

Будьте здорові!

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.