Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

03.05.2024

Агропросперіс Банк взяв участь у тренінгу Світового банку з управління екологічними та соціальними ризиками

Агропросперіс Банк взяв участь у тренінгу Світового банку з управління екологічними та соціальними ризиками

Агропросперіс Банк активно продовжує реалізацію Соціальної та екологічної політики, основні принципи якої були затверджені в 2018 році.

Цієї весни, представники банку взяли участь у навчальному заході Світового банку з питань екологічних та соціальних принципів, який відбувся 16-18 квітня 2024 року в м. Кишиневі, Молдова.

Під час навчання наші колеги познайомилися з найкращими міжнародними практиками управління екологічними й соціальними ризиками під час кредитних операцій та здійснили візити на місцеві сільськогосподарські підприємства, де мали можливість застосувати здобуті знання на практиці.

Тренінг був організований Світовим банком в рамках екстреного проєкту надання інклюзивної підтримки для відновлення сільського господарства України (ARISE). Завдяки проєкту ARISE українські агровиробники мають змогу отримувати пільгове фінансування за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%».

За словами Сергія Козлова, члена правління банку,  Агропросперіс Банк, який впродовж багатьох років спеціалізується на кредитуванні фермерів та бере активну участь у державних програмах підтримки, постійно працює над оптимізацією кредитних процесів та посиленням власної експертизи у оцінці екологічних і соціальних аспектів позичальників банку: «Унікальні знання й досвід, отримані від фахівців Світового банку, поглибили наше розуміння екологічних і соціальних принципів, що сприятиме ефективнішому кредитуванню, підвищенню стійкості наших позичальників та відновленню сільського господарства України. Особлива подяка Фонду розвитку підприємництва та консультантам Світового банку за організацію навчального заходу», – додав він.

Докладніше про пільгове фінансування читайте в розділі «Доступні кредити 5-7-9%» та на сайті банку.

Агропросперіс Банк взяв участь у тренінгу Світового банкуАгропросперіс Банк взяв участь у тренінгу Світового банку 2

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.