Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

12.01.2017

Агропросперіс Банк вдруге протягом 2017 року збільшує статутний капітал

28 листопада 2017 року Агропросперіс Банк збільшив статутний капітал майже в півтора рази – до 310 млн грн.

Рішення про додаткове розміщення акцій було прийнято єдиним акціонером банку Агро Холдінгс (Юкрейн) Лімітед 13 жовтня 2017 року, а необхідні кошти в розмірі 100 млн грн внесені на рахунок 28 листопада 2017 року.

За словами Голови Правління «Агропросперіс Банку» Сергія Щепанського додаткові кошти залучено з метою збільшення обсягів фінансування агросектору. «Ми бачимо серед малих і середніх агровиробників значну потребу у фінансових коштах та зростаючий попит на кредити. Особливо це буде відчутним з початку 2018 року у зв’язку із поширенням аграрних розписок на всю територію України, оскільки наш банк вже протягом двох років системно кредитує під агророзписки і буде надалі активно використовувати даний інноваційний інструмент» – повідомив він.

В цілому протягом 2017 року Агропросперіс Банк збільшив статутний капітал більше ніж вдвічі, а також розширив лінійку продуктів для агровиробників і майже в три рази наростив кредитний портфель в агросекторі, що свідчить про зацікавленість акціонера в розвитку банку і його довгострокові плани на українському ринку.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.