Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

02.12.2017

Першу аграрну розписку у Рівненській області профінансував Агропросперіс Банк 

6 лютого 2018 року Агропросперіс Банк та Мізоцьке РТП уклали першу в Рівненській області аграрну розписку на суму 1,39 млн грн під заставу майбутнього врожаю кукурудзи посіву 2018 року.

«Все нове – завжди цікаве, хочеться спробувати, – каже Юрій Сосюк, фінансовий директор компанії-позичальника. – Із Агропросперіс Банком ми працюємо вже два роки і вважаємо, що він ефективно взаємодіє з клієнтами, швидко приймає рішення. Агропросперіс Банк має значний досвід в аграрних розписках, тому, як тільки в нашій області почав діяти цей інструмент, ми одразу ж ним скористалися. Особливо вдячні регіональному менеджеру банку Назарію Білашу за сприяння і підтримку в укладанні розписки».

За словами голови правління Агропросперіс Банку Сергія Щепанського, Мізоцьке РТП сіє високоякісне насіння імпортної селекції та дотримується прогресивної технології вирощування культур, а для банку рівень агротехнологій позичальника є важливим фактором. «Ми готові фінансувати господарства із високою культурою виробництва і бездоганною діловою репутацією під заставу майбутнього врожаю, який ще навіть не висіяно. І аграрна розписка – єдиний інструмент, який робить це можливим. Тому ми підтримуємо поширення проекту аграрних розписок на територію всієї України», – повідомив Сергій Щепанський.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.