Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

02.03.2022

Агропросперіс Банк подовжує дію банківських карток, дія яких закінчується в період воєнного стану

Шановні Клієнти, інформуємо про продовження терміну дії платіжних карток АТ «АГРОПРОСПЕРІС БАНК», термін дії яких закінчується у період запровадження воєнного стану. Таким чином, платіжні картки, термін дії яких закінчується в лютому або пізніше, продовжать працювати до липня 2022 року.

Для перевипуску та отримання нових карток Клієнтам банку нікуди звертатися не потрібно – процес подовження дії карток відбувається в автоматичному режимі.

Такі картки мають повноцінний функціонал: ними можна розраховуватися в торговельно-сервісний мережі, знімати готівку в банкоматі тощо, з урахуванням обмежень, встановлених банками емітентами, банками еквайєрами та Національним банком України.  

Звертаємо увагу,  що при безготівкових розрахунках можливі відмови в деяких торговельних підприємствах та через Інтернет, які залежать від налаштувань POS-терміналів та сайтів інтернет-торговців.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.