Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

02.11.2022

Агропросперіс Банк підтвердив звання «Найкращий банк для агробізнесу»

Агропросперіс Банк підтвердив звання «Найкращий банк для агробізнесу»Агропросперіс Банк визнано банком року в номінації «Найкращий банк для агробізнесу» на Всеукраїнському конкурсі «Банк року 2022» від International Financial Club “Bankir”. Дана нагорода ще раз підтверджує нашу беззаперечну відданість українським аграріям і максимальну концентрацію зусиль на підтримці агробізнесу.

Агропросперіс Банк – єдиний в Україні банк, який спеціалізується на фінансуванні малих і середніх агровиробників, пропонує їм продукти, найбільш адаптовані до потреб агробізнесу, і першим серед українських банків кредитує під аграрні розписки. Інвестор банку, NCH Capital, вже понад 15 років має в Україні успішний агробізнес під брендом Агропросперіс, який обробляє 300 тис. га землі та щорічно експортує понад 3 млн тонн агропродукції, – це дає нашому банку повне розуміння особливостей галузі та доступ до найкращих технологій у сільському господарстві.

Цьогоріч під час повномасштабної війни Агропросперіс Банк максимально підтримував своїх клієнтів-фермерів, допомагаючи вистояти у цих надскладних умовах. Захоплюємося мужністю та героїзмом українських аграріїв, які ризикуючи власним життям попри усі небезпеки сіяли та збирали врожай задля продовольчої безпеки країни! Працюємо разом для наближення Перемоги України!

 

Для довідки:

Організатор щорічного конкурсу «Банк року» – International Financial Club “Bankir” в партнерстві та за підтримки офісу Президента України, Незалежної асоціації банків України, Асоціації українських банків, та інших професійних асоціацій і установ ринку.

Переможці конкурсу визначалися за критеріями безумовного виконання вимог законодавства та нормативних документів регулятора, бездоганної ділової репутації, відповідності принципів діяльності міжнародним стандартам якості, позитивних аудиторських висновків, ефективності менеджменту в досягнення фінансових результатів, дотримання принципів добросовісної конкуренції.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.