Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

04.12.2019

Агропросперіс Банк переміг в XI Всеукраїнському конкурсі «Банк Року-2019»

02 грудня 2019 року Агропросперіс Банк був визнаний переможцем у номінації «Лідер з кредитування агробізнесу» на XI Всеукраїнському конкурсі «Банк Року-2019» від Міжнародного фінансового клубу «Банкиръ».

Агропросперіс Банк є першим в Україні банком, який почав кредитувати під аграрні розписки, і успішно працює з цим інструментом вже чотири роки.

Банк щороку подвоює обсяги фінансування агросектору, при цьому кредитує тільки малих і середніх агровиробників, які мають найбільшу потребу у фінансуванні. В Агропросперіс Банку фермери всього зі 100 га землі реально отримують фінансування для бізнесу, а майже половина клієнтів обробляють до 500 га.

У результаті невеликі, але перспективні агровиробники отримують достатнє фінансування і, як наслідок, можливість розвиватися і збільшувати масштаби та ефективність свого бізнесу. Є господарства, які за кілька років співпраці з банком змогли збільшити обороти в 5-10 разів.

 Агропросперіс Банк працює на благо українського сільського господарства і має на меті стати банком №1 для малих і середніх агровиробників.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.