Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

20.11.2023

Агропросперіс Банк отримав відзнаку Найкращий банк для агробізнесу

На 15-му Всеукраїнському конкурсі «Банк року 2023» Агропросперіс Банк переміг в номінації «Найкращий банк для агробізнесу». Отримана нагорода підтвердила професіоналізм банку в обслуговуванні агросектору, тверду відданість українським аграріям та максимальні зусилля задля їхньої підтримки в поточних турбулентних умовах.

В часи повномасштабної війни та колосальних ризиків Агропросперіс Банк залишився поруч зі своїми клієнтами: пліч-о-пліч спільними зусиллями ми долали виклики часу та адаптувалися до нових реалій.

Незмінним принципом роботи банку завжди було відповідальне фінансування без непомірного кредитного навантаження, завдяки чому наші клієнти постали більш стійкими та витривалими перед новими труднощами.

З першого дня повномасштабного вторгнення ми послідовно та систематично працюємо з кожним нашим позичальником, переглядаємо умови кредитування відповідно до ситуації та спільно знаходимо оптимальні рішення. Такий підхід дозволяє нашим клієнтам навіть в умовах воєнного часу підтримувати сталість свого бізнесу та обслуговувати взяті зобов’язання, а нам – зберігати обсяг кредитного портфеля і його рекордно високу якість.

Вдячні організаторам конкурсу за важливу відзнаку, вдячні нашим клієнтам за взаємну довіру та багаторічну плідну співпрацю, вдячні ЗСУ за можливість фермерам збирати врожай на рідній землі. Продовжуємо невтомно працювати задля процвітання українських аграріїв та з вірою в перемогу України.

Докладніше про фінансові рішення Агропросперіс Банку для сільгоспвиробників читайте на сайті банку в розділі Кредити агробізнесу.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.