Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

02.04.2020

Агропросперіс Банк відкрив відділення у Вінниці

Агропросперіс Банк відкрив відділення у Вінниці

Агропросперіс Банк продовжує розширювати мережу та відкриває своє перше регіональне відділення у Вінниці, яке розташоване у центрі міста по вул. Литвиненко-Вольгемут, 1, на перетині з вул. Пирогова.

У той час, як частина банківських відділень через карантин припиняє свою роботу, ми дотримуємося стратегії розвитку та відкриваємо нове відділення у новій області навіть в умовах карантинних обмежень та макроекономічної нестабільності.

Регіон обрано невипадково, адже Вінниччина – лідер серед українських областей з агровиробництва, тож Агропросперіс Банк, який спеціалізується саме на кредитуванні агровиробників, має в області велику кількість клієнтів і з відкриттям місцевого представництва стає до них набагато ближчим.

Нове відділення надає повний комплекс банківських послуг для бізнесу та приватних осіб: тут можна не тільки отримати кредит для бізнесу та якісне розрахунково-касове обслуговування, а й розмістити депозит у гривні чи доларах США під високі відсотки. Актуальні відсоткові ставки за депозитами розміщені тут: Депозити фізичних осіб.  

Відділення обслуговує клієнтів за наступним графіком роботи: понеділок-четвер 10:00-16:30, п'ятниця 9:00-16:00.

Запрошуємо у гості в наше просторе вінницьке відділення по вул. Литвиненко-Вольгемут, 1! Також будемо раді знайомитися та відповісти на ваші запитання за телефоном відділення +38 (0432) 60 52 29

 

Депозити фізичних осіб

 

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.