Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

11.04.2016

Агропросперіс Банк започаткував практику оформлення фінансових аграрних розписок в Україні 

4 лютого 2016 року Агропросперіс Банк оформив аграрну розписку на суму 457 тис.грн. під заставу майбутнього врожаю озимої пшениці – першу в Україні фінансову аграрну розписку.

Вже протягом наступних двох місяців банк підписав рекордні 14 агророзписок, профінансувавши українських виробників зерна на загальну суму понад 13 млн.грн. Аграрні розписки оформлено банком майже у всіх областях, у яких діє даний інструмент фінансування.

Станом на 11 квітня 2016 року Агропросперіс Банк – перша і поки що єдина в Україні фінансова установа, яка видає кошти під аграрні розписки. Більшу частину оформлених на сьогодні аграрних розписок було оформлено саме Агропросперіс Банком, а серед активних агророзписок частка банку становить більше 90%.

Агропросперіс Банк є професійним учасником аграрного та банківського ринків, пріоритетом якого є якісний розвиток сільського господарства України. Тож Банк й надалі активно фінансуватиме національних малих і середніх виробників зерна під фінансові аграрні розписки. 

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.