Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

29.10.2020

Агропросперіс Банк – лідер з кредитування агробізнесу

Агропросперіс Банк – лідер з кредитування агробізнесуРаді повідомити, що Агропросперіс Банк став переможцем у номінації “Лідер кредитування агробізнесу”  на ХІІ Всеукраїнському конкурсі “Банк Року-2020” від Міжнародного фінансового клубу “Банкиръ”. У цьому є не тільки наша заслуга, але й наших клієнтів та партнерів. Дякуємо вам за довіру!

Агропросперіс Банк уже 5 років працює для спрощення доступу до фінансування для малих і середніх фермерів України: першим серед банків почав кредитувати під аграрні розписки, пропонує понад 30 партнерських програм на купівлю с/г техніки та виробничих матеріалів, в рамках ініціативи Європейського союзу отримав 10 млн євро для фінансування невеликих агровиробників. Ми щороку збільшуємо підтримку українських фермерів і цього сезону профінансували їх на 700 млн грн.

Пропонуємо нашим позичальникам зручні продукти, максимально адаптовані до специфіки аграрного бізнесу, спрощену процедуру оцінювання й швидке прийняття рішень, консультації з агротехнологій та комерційних питань. У нас ви можете отримати кошти або рефінансувати діючі кредити за державною програмою "Доступні кредити 5-7-9%".

Детальніше про наші кредитні програми для агробізнесу можна дізнатися у розділі Кредити агробізнесу.

Отримайте фінансування від лідера з кредитування агробізнесу!

Кредити агробізнесу

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.