Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

17.10.2024

Агропросперіс Банк – лідер аграрного банкінгу за підсумками Banker Awards 2024

Агропросперіс Банк – лідер аграрного банкінгу за підсумками Banker Awards 2024

 

У жовтні 2024 року редакція профільного медіа Banker.ua вперше представила власну авторську премію Banker Awards 2024 й відзначила найкращі банки та компанії фінансового ринку за їхні досягнення протягом року. У рамках премії Агропросперіс Банк здобув відзнаку «Лідер аграрного банкінгу», що вкотре підтвердило зусилля банку в підтримці українського агросектору та унікальний підхід до фінансування агровиробників.

90% позичальників є нашими постійними клієнтами, які завдяки багаторічному партнерству з Агропросперіс Банком покращують ефективність свого бізнесу та відкривають нові можливості розвитку. Українські аграрії обирають Агропросперіс Банк за:

  • глибоку експертизу та розуміння особливостей і потреб аграрного бізнесу;
  • індивідуальні та гнучкі фінансові рішення відповідно до специфіки кожного клієнта;
  • відповідальний підхід до фінансування, що сприяє стійкості та розвитку бізнесу;
  • спрощений процес оцінювання та швидке перерахування кредитних коштів;
  • рекомендації щодо агротехніки та технологій для підвищення ефективності діяльності.

Цьогоріч, задля більшої підтримки українських фермерів, Агропросперіс Банк наростив обсяги фінансування агробізнесу в півтора раза – до 1,1 млрд грн, при цьому втримав якість кредитного портфеля на дуже високому рівні – з часткою непрацюючих кредитів лише 4%. Це підтверджує зважений та відповідальний підхід банку до фінансування. Важливо, що 90% наших клієнтів змогли отримати кошти на пільгових умовах в рамках державної програми Доступні кредити 5-7-9%.

Дякуємо аграріям за довіру та вибір нашого банку, а організаторам премії – за високу відзнаку. Продовжуємо працювати заради процвітання українського сільського господарства!

Докладніше про кредитні рішення для агробізнесу від Агропросперіс Банку – в розділі Кредити агробізнесу.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.