Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

29.08.2023

Збільшуємо ставки за депозитами фізичних осіб

Збільшуємо ставки за депозитами фізичних осіб30 серпня в Агропросперіс Банку починають діяти відсоткові ставки по депозитах фізичних осіб у гривні.

Найвищий дохід Вам принесуть вклади Класичний+ та Онлайн:

  • 18,25% річних на термін 12 місяців;
  • 18% річних на термін 9 місяців.

Вкладники можуть отримати додатковий бонус до відсоткової ставки:

  • +0,25% у гривні або +0,15% у дол. США для нових вкладів Класичний+ та Класичний при пред'явленні пенсійного посвідчення.
  • +0,50% у гривні для нових вкладів Онлайн, Класичний+ та Класичний при сумі від 5 млн грн на строк 6, 9 або 12 місяців.

Бонуси не додаються між собою, застосовується найбільший. Надбавки за пролонгацію та за суму вкладу від 100 тис. грн або 5 тис. дол. США перестають діяти.

Довгострокові депозити – це розумне рішення в даних умовах, коли вже найближчим часом очікується зниження депозитних ставок в банках. Довгострокові депозити в Агропросперіс Банку – це оптимальне рішення, оскільки рівень відсоткової ставки є одним із найвищих на ринку і найкращою пропозицією від банку з іноземним капіталом. Така ставка дозволить не лише надійно зберігати ваші заощадження та захистити їх від інфляції, але й примножити їх та отримати реальний додатковий дохід.

Якщо кошти знадобляться Вам найближчим часом або Ви хочете мати гнучкість в управлінні своїми фінансами, обирайте вклад Класичний+ на 3 місяці під 17,5% річних або користуйтеся карткою Мрія, яка принесе Вам до 11% річних на щоденні залишки.

Вигідно зберігайте та примножуйте Ваші заощадження в Агропросперіс Банку зі 100% іноземним капіталом США та Європи та найвищим рейтингом надійності депозитів ua1.

 

Докладніше про умови вкладів читайте на нашому сайті у розділі Депозити для приватних осіб.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.