Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

27.02.2024

Визначено другого переможця акції «Зимовий шанс»

Визначено другого переможця акції Зимовий шансРаді повідомити, що в другому етапі акції "Зимовий шанс" перемогла Павліна Сапса з м. Бровари та отримала у подарунок планшет Apple iPad! Щиро вітаємо пані Павліну та дякуємо за багаторічну довіру до нашого банку!

За умовами акції переможця було визначено з допомогою онлайн-генератора випадкових чисел random.org серед номерів угод учасників акції. Трансляція розіграшу доступна за посиланням https://youtu.be/B9yv9vKWh1k.

Акція "Зимовий шанс" триває до 15 березня 2024 року, тож не упустіть можливість виграти цінний подарунок. Адже вже 25 березня ми розіграємо головний приз – флагманський смартфон Apple iPhone 15 Pro 128 GB серед всіх учасників, які оформили або пролонгували депозити протягом всього строку проведення акції.

Не зволікайте – приєднуйтесь до акції, і можливо, саме ви станете власником мобільного телефону Apple iPhone 15 Pro 128 GB.

Офіційні правила акції → 

 

Обрати депозит

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.