Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

07.12.2021

Високоякісні мінеральні добрива від Тімак Агро та Агропросперіс Банку

Високоякісні мінеральні добрива від Тімак Агро та Агропросперіс Банку

Агропросперіс Банк та Тімак Агро уклали партнерську програму фінансування купівлі мінеральних добрив для агровиробників із площею земель від 100 га.

Тімак Агро Україна є дочірньою компанією французької Group Roullier, яка займається дослідженням та розробкою інноваційних рішень у галузі живлення сільськогосподарських культур. Компанія представлена на ринку широким асортиментом мінеральних добрив, мікродобрив, біостимуляторів та інших засобів для живлення рослин.

За партнерською програмою ви можете придбати продукцію Тімак Агро в кредит або розрахуватися за неї авальованим векселем. Кредит надається на термін до 12 місяців під 3% річних у гривні в перші шість місяців, а в наступні місяці – 10% за наявності застави у формі аграрної розписки або майна та 12% без застави. Комісії за видачу та погашення кредиту відсутні.

Співпраця Агропросперіс Банку та Тімак Агро дає можливість аграріям придбати високоефективні та високоякісні мінеральні добрива, які дозволять максимально ефективно оптимізувати витрати на живлення сільськогосподарських культур, не завдаючи шкоди довкіллю та родючій українській землі.

Більше інформації читайте на сторінці партнерської програми Тімак Агро нашому сайті.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.