Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

15.12.2022

Термін дії платіжних карток подовжено до 28 лютого 2023 року

Термін дії платіжних картокТермін дії платіжних карток Агропросперіс Банку, який закінчився в лютому 2022 року або пізніше, ми автоматично подовжуємо до 28 лютого 2023 року. Ви можете розраховуватися ними в торговельно-сервісний мережі та знімати готівку в банкоматах або касах. Однак для таких карток більшість операцій в мережі Інтернет, які потребують введення терміну дії картки, є недоступними.

Якщо термін дії Вашої банківської картки закінчився, рекомендуємо за можливості звернутися до банку та перевипустити або оформити нову картку, щоб вільно користуватися усіма її можливостями та функціоналом.

Обирайте картку Мрія від Агропросперіс Банку, з якою Ви не лише зможете зручно розпоряджатися коштами, а й отримуватиме високі відсотки на залишок коштів – до 11% річних на щоденні залишки, а також абсолютно безкоштовно:

  • поповнювати картку;
  • знімати готівку в будь-якому банкоматі України;
  • розраховуватися карткою в торговельній мережі та Інтернеті;
  • переказувати кошти з картки за довільними реквізитами.

Картку можна оформити в будь-якому відділенні банку. Детальніше про тарифи та умови за платіжними картками читайте на нашому сайті в розділі Банківські картки для приватних осіб.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.