Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

23.11.2022

Знижка 5% в онлайн-магазині EVA.UA з карткою МРІЯ

Знижка 5% в онлайн-магазині EVA.UA з карткою МРІЯГотуйтеся до новорічних та різдвяних свят разом із Visa і мережею магазинів EVA!

До 31 грудня 2022 року купуйте косметику, засоби побутової хімії та товари для дому в онлайн-магазині EVA.UA, сплачуйте банківською карткою МРІЯ платіжної системи Visa й отримуйте знижку 5% на усю суму замовлення.

Не відкладайте приємні покупки на потім завдяки кредитному ліміту з пільговим періодом до 62 днів. До того ж, з кожної такої покупки буде додатково перераховано 5 грн до благодійної ініціативи «Дитинство без війни».

«Дитинство без війни» — це благодійний проєкт, створений мережею магазинів EVA за підтримки Посольства України в Туреччині, Мінсоцполітики і Служби у справах дітей та сім’ї. Його мета — евакуація до Туреччини дітей, позбавлених батьківського піклування під час війни. Більше про проєкт можете дізнатися на сайті uakids.com.ua.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.