Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

04.05.2020

Результати Агропросперіс Банку за перший квартал 2020 року

Результати Агропросперіс Банку за перший квартал 2020 року30 квітня Агропросперіс Банк опублікував офіційну фінансову звітність за перший квартал 2020 року.

За результатами періоду банк суттєво збільшив кредитний та депозитний портфелі: лише за три місяці обсяг строкових вкладів приватних осіб зріс у півтора разу до 259 млн грн, а обсяг фінансування агровиробників склав 682 млн грн, що на чверть більше ніж за підсумками 2019 року.

Важливою і довгоочікуваною подією стало відкриття у березні першого регіонального відділення – у м. Вінниці по вул. Литвиненко-Вольгемут, 1, яке успішно запрацювало навіть в складних умовах карантину і зробило банк ще ближчим до клієнтів з цього регіону.

У 2020 році Агропросперіс Банк продовжив розширювати лінійку послуг і запустив нові програми фінансування купівлі насіння, добрив та засобів захисту рослин з Syngenta та OSTCHEM RETAiL, а також отримав ліцензії на провадження професійної діяльності з торгівлі цінними паперами на фондовому ринку.

«Попри карантинні обмеження та переведення більшості працівників на дистанційну роботу ми активно працювали та успішно завершили квартал. Так само наповнений досягненнями був і квітень: банк заключив ще три партнерські програми для агровиробників, запустив нову версію офіційного вебсайту та фіналізував низку важливих проектів, про які повідомимо вже найближчим часом», – розповів голова правління банку Сергій Щепанський.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.