Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

25.09.2020

Отримуйте доступні кредити 5-7-9% в Агропросперіс Банку

Отримуйте доступні кредити 5-7-9% в Агропросперіс БанкуАгропросперіс Банк приєднався до реалізації державної програми «Доступні кредити 5−7−9%», за якою малий бізнес може отримати кошти під 5%, 7% чи 9% річних або рефінансувати раніше оформлені кредити з повною компенсацією відсотків. Відповідну угоду з Фондом розвитку підприємництва банк підписав 16 вересня.

Програма «Доступні кредити 5−7−9%» дає можливість новоствореним та діючим підприємствам з річним доходом до 100 млн грн отримати інвестиційний кредит або поповнити обігові кошти під ставку від 5% до 9% річних. При цьому чим більше робочих місць створює бізнес, тим більшу компенсацію відсотків за кредитом він отримує.

Антикризовий пакет програми передбачає рефінансування наявного кредиту з компенсацією від держави повної суми відсотків до рівня 0% річних до 31 березня 2021 року. Така можливість доступна для підприємств з доходом до 10 млн євро, які зберегли не менше 60% фонду оплати праці та не менше 80% чисельності працівників у порівнянні з 1 березня 2020 року.

За словами голови правління Сергія Щепанського Агропросперіс Банк попри пандемію не зменшив, а навпаки збільшив обсяги фінансування малих і середніх підприємств, прагнучи максимально допомогти бізнесу у цей непростий час. «Ми спеціалізується на фінансуванні саме малого бізнесу, і раді запропонувати нашим клієнтам ще один дієвий механізм доступного кредитування, особливо зараз – в час, коли невеликі підприємства найбільше залежать від стабільного фінансування. Віримо, що ця ініціатива допоможе підвищити стійкість та конкурентоздатність бізнесу й сприятиме подоланню наслідків пандемії та відновленню української економіки», – поділився Сергій.

Ви можете ознайомитися з детальними умовами кредитування за програмою у розділі Доступні кредити 5-7-9%

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.