Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

03.01.2024

Подовження строку дії банківських карток

Подовження строку дії банківських карток

 

Агропросперіс Банк подовжує термін дії усіх банківських карток, строк дії яких завершився у лютому 2022 року або пізніше. Такі картки будуть активними впродовж воєнного стану та ще 2 місяці після його завершення.

Якщо строк дії вашої банківської картки закінчився, ви можете надалі розраховуватися нею в торговельній мережі та знімати готівку в банкоматах чи касах, однак більшість операцій в Інтернеті, які вимагають введення терміну дії картки, є недоступними. У зв’язку з цим рекомендуємо перевипустити або оформити нову картку, щоб без обмежень користуватися усіма її можливостями.

Обирайте картку Мрія від Агропросперіс Банку, з якою ви можете не лише зручно розраховуватися, а й отримувати вигідні відсотки на залишок власних коштів. Окрім цього з карткою Мрія абсолютно безкоштовно:

  • поповнювати картку;
  • знімати готівку в усіх банкоматах на території України;
  • розраховуватися в торговельній мережі та Інтернеті;
  • здійснювати перекази по IBAN та багато іншого.

Усі картки Агропросперіс Банку підтримують безконтактні платежі Apple Pay, Google Pay та Garmin Pay, що робить користування ними не тільки вигідним, а й зручним.

Оформити картку можна в будь-якому відділенні банку. Докладніше про тарифи та умови за платіжними картками читайте на нашому сайті в розділі Банківські картки для приватних осіб.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.