Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

21.11.2018

Партнерська програма Агропросперіс Банку та постачальника с/г техніки Агріматко-Україна

21 листопада 2018 року Агропросперіс Банк і постачальник с/г техніки Агріматко-Україна підписали партнерську угоду про вигідні умови кредитування купівлі сільськогосподарської техніки.

Відтепер агровиробники з площею земель лише від 100 га можуть придбати високоефективну та надійну техніку від всесвітньовідомих виробників в кредит за привабливими відсотковими ставками: всього від 0,01% річних в доларах США та 6,57% річних у гривні. Кредит можливо оформити на рекордний термін до 7 років та без обов’язкового першого внеску за умови надання додаткової застави у формі аграрної розписки, прав на майбутній врожай, тощо.

Також перевагами програми є відсутність витрат на оцінку і страхування застави, що здешевлює вартість кредиту, та оперативність прийняття рішення – до 7 робочих днів. Графік погашення кредиту складається відповідно до сезону та передбачає відтермінування платежу до 11 місяців у році.

Довідково:

Агріматко-Україна (www.agrimatco.ua) – заснована 2000 року та входить  до складу міжнародної групи компаній Agrimatco, що має 80 років досвіду в 54 країнах світу. Компанія постачає найкращу агротехніку всесвітньовідомих виробників та є єдиним в Україні офіційним дистрибутором навантажувачів JCB, самохідних обприскувачів Jacto та сівалок Monosem.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.