Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

18.06.2020

Новий онлайн-банкінг для приватних осіб

Новий онлайн-банкінг для приватних осібСьогодні Агропросперіс Банк запустив бета-версію онлайн-банкінгу для приватних осіб, тож відтепер клієнти банку зможуть управляти своїми заощадженнями та контролювати рух коштів за рахунками без відвідання відділень банку в режимі 24/7.

Дистанційним обслуговуванням зможуть користуватися клієнти, які є держателями платіжних карток Агропросперіс Банку. Для тих клієнтів, які ще не мають карток, це гарний привід оформити в банку Ощадну картку і отримати не лише доступ до сервісу, а й дохід до 10% річних на залишок за рахунком із вільним доступом до коштів.

Завдяки онлайн-банкінгу AP Bank клієнти Агропросперіс Банку зможуть:

  • робити перекази між картками та рахунками Агропросперіс Банку та будь-якого іншого банку, а також за довільними реквізитами
  • переглядати актуальний залишок та рух коштів за оформленими продуктами
  • встановлювати ліміти, блокувати чи розблоковувати свої картки
  • дізнаватися вигідні курси обміну валют банку.

Доступ до вебверсії банкінгу можна отримати на сайті банку ap-bank.com/ або за посиланням online.ap-bank.com. Найближчим часом онлайн-банкінг буде доступний у версіях мобільних додатків.

Це тільки перший реліз, але наразі вже йде розробка другого релізу онлайн-банкінгу, який планується до запуску в серпні цього року. Будьте з нами!

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.