Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

23.01.2023

Нові ставки за депозитами з 23 січня 2023 року

Нові ставки за депозитами з 23 січня 2023 рокуСьогодні в Агропросперіс Банку вступають в дію нові відсоткові ставки на депозити в гривні. Найвищу дохідність передбачають вклади на 12 місяців – до 17,5% річних у гривні.

Мінімальна сума вкладів – 1000 грн, а для депозитів Класичний та Класичний+ при сумі від 100 тис. грн або пред’явленні пенсійного посвідчення Ви отримаєте додаткові +0,25% до ставки. Підібрати найкращий для Вас варіант та порахувати дохід за вкладом допоможе калькулятор депозиту.

Депозит можна розмістити у будь-якому відділенні банку. Якщо Ви вже є клієнтом Агропросперіс Банку, то в онлайн-банкінгу AP Bank можете відкрити вклад лише за декілька кліків.

Зберігайте Ваші кошти надійно та вигідно в Агропросперіс Банку із 100% західним капіталом США та Європи. Держава гарантує всю суму вкладу та нараховані відсотки протягом дії воєнного стану.

Детальніше читайте на нашому сайті на сторінці Депозити приватних осіб.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.