Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

15.11.2021

Нова партнерська програма від DroneUA та Агропросперіс Банку

Нова партнерська програма від DroneUA та Агропросперіс Банку

Безпілотні технології відкривають нові можливості для підвищення ефективності агропідприємств. Швидко та вигідно придбати цю високоякісну інноваційну техніку вам допоможе нова партнерська програма на дрони від Агропросперіс Банку та DroneUA.

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень, який виступає імпортером і дистриб’ютором провідних брендів дронів у світі. У структурі групи компаній функціонують власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкритий центр з обробки даних. DroneUA входить в ТОП 3 найбільш інноваційних бізнесів в сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП 20 найбільш інноваційних підприємств України.

Цільове фінансування за даною партнерською програмою призначено, в першу чергу, для розвитку екосистеми технологічних рішень бренду XAG, який є світовим лідером на ринку безпілотних технологій. Екосистема об'єднує не тільки повітряну, а й наземну робототехніку, автопілоти для сільськогосподарської техніки,  систему цифрових рішень iOT для сільгоспвиробників.

У рамках програми ви можете придбати безпілотники на привабливих умовах:

  • термін кредитування – до 2 років;
  • перший внесок – від 20% до 50%;
  • відсоткова ставка – 0,01% річних у гривні в перші шість місяців, а далі – від 4,85% до 14,9% в залежності від розміру першого внеску.

Дрони ефективніше за звичайну техніку обробляють поля, що дозволяє отримувати до 4,5% додаткового урожаю за рахунок відсутності технологічних колій та своєчасно виконувати операції з обробки посівних площ, коли класична техніка не в змозі виконувати роботу через надмірну вологу.

Дрони XAG зменшують на 95% кількість використовуваної води та на 30% кількість пестицидів, створюючи передумови для більш органічного виробництва.

Колаборація DroneUA та Агропросперіс Банку дає можливість отримати доступ до новітніх технологій всім категоріям агровиробників та впроваджувати рішення, які направлені на підвищення ефективності вже сьогодні.

Детальні умови програми читайте на сторінці програми.

Партнерська програма з DroneUA

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.