Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

12.06.2018

Нова партнерська програма від Агропросперіс Банку і постачальника с/г техніки Агро-Темп

Агро-Темп і Агропросперіс Банк підписали партнерську угоду про спеціальні умови кредитування купівлі агротехніки відомих світових брендів для агровиробників з площею земель від 100 га.

Аграрії можуть придбати техніку на рекордний термін до 7 років та без обов’язкового першого внеску за умови надання додаткової застави. Також перевагами програми є відсутність витрат на оцінку і страхування, що здешевлює вартість кредиту, та оперативність прийняття рішення – до 7 робочих днів.

«Нашим спільним пріоритетом як партнерів є висока якість та зручність обслуговування клієнтів. Тому наша партнерська програма відрізняється вигідними умовами і легкістю взаємодії: швидким прийняттям рішення, гнучким графіком погашення відповідно до сезону і максимальною мобільністю завдяки наявності персонального менеджера банку та мобільних сервісних бригад постачальника», – каже голова правління Агропросперіс Банку Сергій Щепанський.

«Співробітництво з Агропросперіс Банком – це для нас кардинально новий досвід. Ми ще не працювали з партнерами, які б робили основну ставку на професіоналізм мобільних персональних менеджерів. Такий підхід частково співпадає з нашою стратегією роботи, тому ми сподіваємося, що спільно з новим партнером наші кроки щодо оновлення та удосконалення парку с/г техніки українських аграріїв стануть як мінімум вдвічі впевненішими та ефективнішими», – зазначає директор Агро-Темп Сергій Легостаєв.   

Довідково:

Агро-Темп (www.agro-temp.com.ua) – офіційний дилер і сервісний оператор сільгосптехніки провідних світових виробників, який працює на ринку України з 2009 року. Асортимент обладнання охоплює практично всі види сільгоспробіт на агропідприємствах, а висока якість і оперативність сервісного обслуговування забезпечується жорстким контролем якості запчастин, наявністю інтернет-магазину для прискорення процедури їхнього продажу, а також роботою мобільних сервісних бригад.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.