Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

04.05.2022

Переїзд головного офісу з вул. Дегтярівської на б-р В. Гавела

Переїзд головного офісу з вул. Дегтярівської на б-р В. ГавелаГоловний офіс Агропросперіс Банку, який раніше знаходився у м. Києві по вул. Дегтярівській, 27-Т, від сьогодні розташовуватиметься за новою адресою: бульвар В. Гавела, 6, корп. 3, літ. У. За попередньою адресою буде працювати відділення №5.

Клієнти зможуть отримати в головному офісі весь комплекс банківських послуг – розмістити депозит під високі відсотки, орендувати банківський сейф, оформити ощадну картку, обміняти валюту за вигідним курсом, отримати фінансування та розрахунково-касове обслуговування для бізнесу тощо.

Приватні особи продовжать отримувати послуги по вул. Дегтярівській, а бізнес-клієнти переводяться на обслуговування до головного офісу по б-ру В. Гавела. За бажання перейти на обслуговування до будь-якого відділення банку ви можете написати відповідну заяву під час першого візиту до обраного відділення.

Контактна інформація головного офісу:

Адреса: б-р В. Гавела, 6, корп. 3, літ. У, м. Київ, 04123.

Розташування: 1 поверх бізнес-центру «Сігма», вхід зі сторони вул. М. Василенка, 7. Відкрити на карті

Телефон: +38 (044) 392 93 98

За наявності запитань просимо звертатися за телефоном відділення (за тарифами вашого оператора) або контакт-центру банку 0 800 300 170 (безкоштовно по Україні).

До зустрічі!

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.