Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

21.05.2018

NCH Capital (США) збільшив статутний капітал Агропросперіс Банку в півтора раза

Агропросперіс Банк успішно завершив процедуру збільшення статутного капіталу майже в півтора раза – до 310 млн грн шляхом додаткової емісії акцій.

Рішення про розміщення акцій було прийнято акціонером Банку Agro Holdings (Ukraine) Limited 13 жовтня 2017 року, а необхідні кошти в розмірі 100 млн грн внесені на рахунок 28 листопада. Процедура завершена 17 травня 2018 року, про що видано Свідоцтво про реєстрацію випуску акцій Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

За словами Голови Правління Агропросперіс Банку Сергія Щепанського додаткові кошти будуть направлені на фінансування малих і середніх агровиробників, в т.ч. за проектом аграрних розписок. «Лише у квітні цього року ми надали аграріям 80 млн грн фінансування, а в цілому в цьому сезоні наш кредитний портфель агробізнесу збільшився вдвічі», – повідомив він.

Для довідки:

Єдиним акціонером Агропросперіс Банку є компанія Agro Holdings (Ukraine) Limited, якою  опосередковано володіє фонд NCH Agribusiness Partners II, L.P. Інвесторами фонду є відомі міжнародні фінансові інститути, університети та пенсійні фонди США та Європи, в тому числі Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР). Фонд NCH Agribusiness Partners II, L.P. входить у групу інвестиційних фондів під управлінням NCH Capital Inc. (США), яка управляє інвестиціями у розмірі понад 3 млрд доларів США через 9 регіональних офісів по всьому світу.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.