Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

29.03.2021

Наш кредитний портфель досяг 1 мільярда гривень

Наш кредитний портфель досяг 1 мільярда гривеньКредитний портфель юридичних осіб Агропросперіс Банку за останній рік зріс на 40% та досяг знакової позначки в 1 мільярд гривень. Увесь обсяг коштів банк надав малому і середньому бізнесу, з них 80% суми отримали агровиробники, які спеціалізуються на рослинництві. Четверту частину фінансування Агропросперіс Банк видав за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%», до якої доєднався восени 2020-го року.

У складних умовах, у яких через пандемію та макроекономічну нестабільність опинився український невеликий бізнес, Агропросперіс Банк прагне надати йому максимальну підтримку й допомогти успішно пройти через ці непрості часи. 1 мільярд гривень – це можливість для підприємців підвищити свою стійкість та конкурентоздатність, а також розвиватися, впроваджувати нові технології та виходити на новий рівень.

Дякуємо нашим клієнтам за довіру, бажаємо успіхів та нових надзвичайних результатів! А ми завжди готові допомогти фінансово. Детальні умови кредитування в Агропросперіс Банку дізнавайтеся на нашому сайті у розділах:

Кредити агробізнесу

Доступні кредити 5-7-9%

Кредити бізнесу

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.