Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

22.07.2020

Кредити малому і середньому бізнесу в Агропросперіс Банку

Кредити малому і середньому бізнесу в Агропросперіс БанкуВідтепер представники малого і середнього бізнесу можуть отримати фінансування в Агропросперіс Банку.

Протягом 5 років банк кредитував лише сільське господарство, а тепер розширює діяльність та починає фінансувати малий і середній бізнес в усіх сферах економіки. Якщо ви прагнете розвивати ваше підприємство та виводити його на новий рівень, звертайтеся за кредитуванням до Агропросперіс Банку.

Банк пропонує малому і середньому бізнесу овердрафти, фінансування обігових коштів та інвестиційних проєктів на суму до 1 млн дол. США або еквівалент у гривні.

Ви можете забезпечити щоденну потребу вашого бізнесу в грошах, оформивши овердрафт на термін до 12 місяців із періодом безперервного користування коштами до 90 днів. Фінансування обігових коштів можливо отримати на термін до 2 років, а інвестиційних проєктів – до 5 років.

Детально про умови кредитних програм читайте у розділі Кредити бізнесу.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.