Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

13.05.2020

Індексне страхування врожаю від Агропросперіс Банку, ARX та Аон Україна

Індексне страхування врожаю від Агропросперіс Банку, ARX та Аон УкраїнаПровідний банк з кредитування сільгоспвиробників Агропросперіс Банк спільно з лідером в агрострахуванні компанією ARX (АТ «СК «АРКС») та найбільшим страховим посередником в Україні компанією «Аон Україна» запровадили спільну програму індексного страхування врожайності для малого та середнього агробізнесу.

Страховий продукт є максимально простим та адаптованим під потреби саме невеликих агровиробників, які є основними клієнтами банку, оскільки не потребує виїзду в поле для оцінки посівів та надання додаткових документів.

За словами голови правління Агропросперіс Банку Сергія Щепанського, банк протягом 5 років фінансує в основному малі та середні агропідприємства, тому повністю розуміє специфіку їхньої діяльності та завжди пропонує своїм позичальникам продукти, найбільш адаптовані до їхнього бізнесу і поточної ситуації. «Сьогодні, після майже безсніжної зими та сухої весни, коли полям не вистачає вологи, а також в умовах карантину та експортно-імпортних обмежень, ми маємо підтримати наших клієнтів і захистити їх від ризику неврожаю за допомогою зручного та ефективного інструменту», – поділився Сергій Щепанський.

В свою чергу, генеральний директор компанії «Аон Україна» Олексій Грінченко зазначив, що компанія «Аон» рада співпрацювати із Агропросперіс Банк та СК «ARX» у створенні нового страхового продукту. Він також додав: «Ми із великим задоволенням готові використовувати свій міжнародний досвід для реалізації успішних новітніх та конкурентоспроможних рішень для захисту українських компаній та мінімізації агроризиків». Генеральний директор відзначив великий досвід «Аон Україна» у страхуванні ризиків сільського господарства: як класичних ризиків, так і параметричного страхування. Компанія є однією з перших в Україні, що почала реалізовувати рішення з індексного страхування для підприємств сільського господарства, і наразі сільськогосподарське страхування є одним з її найпріоритетніших завдань. Олексій Грінченко додав, що «Аон» бачить великий потенціал у використанні параметричних рішень, оскільки продукт є досить простим та зрозумілим і передбачає швидке отримання відшкодування у разі втрати.

Голова Правління СК «ARX» Андрій Перетяжко відзначив: Саме завдяки спільним зусиллям професійних учасників ринку, в першу чергу страхових компаній, брокерів та банків нам вдасться змінити стереотипи українських агровиробників та нівелювати недовіру до агрострахування, накопичену за багато років. Разом з такими партнерами, як Аон Україна та Агропросперіс Банк, ми доклали всіх зусиль, щоб продукт був максимально простим та зрозумілим для агровиробника. Клієнти зможуть оформити поліс агрострахування в відділенні Агропросперіс Банку, в тому числі, при отриманні фінансування. Варто зауважити, що процес врегулювання можливих збитків є максимально спрощеним та швидким. Ми турбуємось про наших клієнтів та більшість процесів перевели в онлайн».

 

Про Агропросперіс Банк:

Агропросперіс Банк (ap-bank.com) – банк із 100% іноземним капіталом, що належить інвестиційному фонду NAP II під управлінням NCH Capital Inc. (США). Інвестори фонду – відомі міжнародні установи США та Європи, зокрема Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР). Агропросперіс Банк – спеціалізований банк, який фокусується на кредитуванні малих та середніх агровиробників. АП Банк був першим в Україні банком, який почав фінансувати під аграрні розписки та значно спростив доступ до грошових ресурсів фермерам, які не мають достатньо застави і тому обмежені в можливості залучення банківського фінансування.  

Про Аон:

Aon plc (NYSE: AON) – провідна компанія в області ризик-менеджменту, брокерських послуг зі страхування та перестрахування, консалтингу у галузі управління персоналом. Aон розробляє ідеї на основі даних експертів, зменшуючи ризики наших клієнтів і допомагаючи їм бути максимально ефективними у веденні бізнесу. Компанія нараховує приблизно 500 офісів, де працює більше 50 000 професіоналів у 120 країнах світу.

Компанія Aon в Україні має понад 25 років досвіду роботи на українському ринку. Aон є найбільшим страховим та перестраховим посередником в Україні, який представлений в 3 містах країни – Києві, Львові та Одесі. Компанія надає послуги понад 400 клієнтам в Україні.

Про ARX:

Страхова компанія ARX — абсолютний лідер страхового ринку України згідно даних Нацкомфіну  у 2019 році. 25 років компанія успішно працює на ринку України, 11 з яких – під брендом АХА Страхування.

З 2019 року ARX – частина міжнародного страхового холдінгу Fairfax Financial Holdings, працюючого у 40 країнах світу. Кількість договорів ARX в 2019 році склало 1, 9 млн. У компанії 70 офісів в різних містах України, партнерська мережа з 360 СТО, більш 1530 страхових агентів. В середньому в день компанія виплачує клієнтам 4 млн грн.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.