Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

20.02.2024

Фітнес-центр 5 елемент – Ваша оаза турботи про здоров’я і тіло до 31.12.2024

Фітнес-центр 5 елемент – Ваша оаза турботи про здоров’я і тілоТренування можуть бути не лише корисними, а й приємними. Спорткомплекс "5 елемент" – ідеальне місце, де ви отримуєте насолоду від корисних звичок, а ваша преміум-картка Visa Infinite від Агропросперіс Банку зробить Ваші візити до клубу ще й вигідними!

При здійсненні оплати карткою Visa Infinite до 31.12.2024 року на Вас чекає знижка в розмірі 10% на всі абонементи та 50% на разові візити. Оплачуючи послуги через Google Pay чи Apple Pay, попередьте заздалегідь про необхідність надання знижки.

"5 елемент" - це не просто фітнес-центр, де ви можете відпочити і зміцнити здоров’я, але і місце, де на вас чекає найвищий рівень обслуговування. У клубі ви знайдете безліч активностей, як-от: плавання, пілатес, кросфіт, йога, теніс, лікувальна фізкультура, оздоровчі процедури та ресторан здорової їжі. Кожен член родини обов’язково знайде щось для себе.

Преміум-банкінг від Агропросперіс Банку відкриває доступ до світу вигідних пропозицій та привілеїв.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.