Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

01.08.2023

Фінансові результати Агропросперіс Банку за 6 місяців 2023 року: подвоєння активів та 33 млн прибутку

Фінансові результати Агропросперіс Банку за 6 місяців 2023 року: подвоєння активів та 33 млн прибутку31 липня Агропросперіс Банк опублікував офіційну фінансову звітність за шість місяців 2023 року. У першому півріччі банк досяг суттєвого зростання своїх фінансових показників:

  • активи з початку року збільшилися вдвічі до 5,43 млрд грн;
  • портфель кредитів малого і середнього бізнесу склав 922 млн грн до вирахування резервів;
  • обсяг строкових депозитів клієнтів зріс в 5 разів і досяг 4,2 млрд грн;
  • чистий прибуток за перше півріччя становив 32,9 млн грн.

У 2023 році Агропросперіс Банк продовжував розвивати сервіси та підвищувати якість послуг для фізичних осіб та бізнесу. Так, у травні разом з десятьма іншими банками ми підписали спільну програму з Київською військовою обласною адміністрацією та Фондом розвитку підприємництва з повного відшкодування відсотків за кредитами 5-7-9% для підприємств Київщини. Юридичні особи все частіше обирають Агропросперіс Банк для комплексного обслуговування та примноження коштів бізнесу.

Для приватних клієнтів Агропросперіс Банк, як завжди, пропонував привабливі умови заощаджень, зокрема у червні запустив вигідний акційний депозит «Сонячний» під 20,25% річних у гривні на 95 днів. Як результат, за перше півріччя строкові вклади фізичних осіб в банку виросли на 31% до 784 млн грн, і понад 2 тисячі українців стали нашими новими клієнтами.

Агропросперіс Банк незмінно із суттєвим запасом дотримувався усіх значень економічних нормативів та обов’язкових резервів. У червні 2023 року рейтингове агентство «Експерт Рейтинг» вчергове підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг банку на рівні uaAA та найвищий рейтинг надійності депозитів ua1 за національною шкалою. 

Вдячні клієнтам за вибір нашого банку та невтомно працюємо для надання тільки найкращих сервісів.

Звіт про фінансові результати Агропросперіс Банку за 6 місяців 2023 року опубліковано на сайті банку в розділі Документи та звітність.

Про Банк

Агропросперіс Банк – це український банк зі 100% іноземним капіталом США та Європи, який спеціалізується на фінансуванні малого і середнього бізнесу, переважно в сільському господарстві, та пропонує вигідні програми заощаджень для населення. Агропросперіс Банк – американський капітал для процвітання України.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.