Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

10.07.2017

Агропросперіс Банк збільшив статутний капітал до 210 млн грн

Агропросперіс Банк завершив процедуру збільшення статутного капіталу на 31,25% - до 210 млн грн шляхом додаткового випуску акцій. Докапіталізація банку проведена у встановлені НБУ терміни і з цього моменту розмір статутного капіталу ПАТ «АП БАНК» перевищує регулятивну норму.

Рішення про додаткове розміщення 50 млн акцій за номінальною ціною 1 грн за акцію було прийнято єдиним акціонером банку Агро Холдінгс (Юкрейн) Лімітед 28 лютого 2017 року, а необхідні кошти в розмірі 50 млн грн внесені на рахунок 4 травня 2017 року.

Процедура завершена 11 липня 2017 року, про що видано Свідоцтво про реєстрацію випуску акцій Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

«Залучені кошти будуть спрямовані на підтримку ліквідності і кредитування клієнтів-юридичних осіб, які є виробниками сільськогосподарської продукції» - повідомив Голова Правління АП Банку Сергій Щепанський.

Нагадаємо, що Агро Холдінгс (Юкрейн) Лімітед, дочірня компанія NCH (США) 17 липня 2015 року уклала угоду з придбання ПАТ «АСТРА БАНК», який був зареєстрований в 2007 році, а в 2015 році визнаний неплатоспроможним Національним банком України. Дана угода стала першим випадком придбання неплатоспроможного банку та приведення нормативів капіталу та ліквідності у відповідність до законодавства. 04 лютого 2016 року банк вийшов на ринок під новим брендом - Агропросперіс Банк.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.