Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

28.04.2017

Агропросперіс Банк профінансував 40% всіх аграрних розписок в Україні

Станом на квітень 2017 року за час реалізації проекту аграрних розписок в Україні оформлено 104 аграрних розписки, 43 із них – Агропросперіс Банком. І це протягом лише одного року роботи із цим інструментом!

Банк спрацював за аграрними розписками в шести регіонах, в тому числі першим підписав розписки у нещодавно приєднаних до проекту Тернопільській і Сумській областях.

«Агропросперіс Банк вважає своїм пріоритетом розвиток таких нетипових для звичайних банків інструментів кредитування, як аграрні розписки і фінансування під валютні форварди, -  повідомив Сергій Щепанський, голова правління Агропросперіс Банку. - Ці продукти краще пристосовані до специфіки аграрного бізнесу і потреб наших клієнтів».

Більшість клієнтів, які уклали з банком аграрні розписки у минулому сезоні, повертаються за ними знову. Тож протягом перших місяців 2017 року банком оформлено вже 17 розписок.

«Ми зацікавлені у кредитуванні під аграрні розписки саме малих та середніх агрогосподарств із площею земель від 100 га, а взагалі господарства, які користуються аграрними розписками, мають близько 500-1500 га землі в обробітку та залучають додаткове фінансування на посівну саме через аграрні розписки», - розповів Сергій Щепанський.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.