Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

26.11.2019

Агропросперіс Банк підтвердив кредитний рейтинг на інвестиційному рівні за результатами січня-жовтня 2019 року

22 листопада Агропросперіс  Банк отримав чергове підтвердження довгострокового кредитного рейтингу на інвестиційному рівні uaAA та найвищого рейтингу надійності депозитів ua1 за національною шкалою.

Рейтингове агентство «Експерт-Рейтинг», проаналізувавши звітність банку за січень-жовтень 2019 року, дійшло наступних висновків:

  • Агропросперіс Банк був дуже добре забезпечений регулятивним капіталом та ліквідністю на рівнях, які з великим запасом перевищували встановлені НБУ граничні показники.
  • Прибуток Банку за третій квартал 2019 року склав 12 млн грн, що втричі більше прибутку за попередній квартал, а за підсумками 9 місяців 2019 року Агропросперіс Банк отримав прибуток у розмірі 26,9 млн грн, на  чверть перевищивши показник за аналогічний період 2018 року.
  • Якість кредитного портфеля Агропросперіс Банку залишається дуже високою, про що свідчить низька частка NPL в кредитах банку на рівні 0,77% при 50,79% в середньому по банківській системі України.

 

·    Активи банку перевищили 1 млрд грн, а кредитний портфель збільшився на 75%, що позитивно вплинуло на динаміку доходів та прибутку Банку.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.