Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

11.06.2019

Агропросперіс Банк відкрив нове відділення у центрі Києва

Відділення Агропросперіс Банку по вул. В. Васильківській, 84/20 біля м. Олімпійської10 червня Агропросперіс Банк відкрив нове відділення у Києві. Комфортне та затишне відділення розташоване по вул. Великій Васильківській 84/20, зовсім поряд із метро Олімпійська.

З цієї нагоди Агропросперіс Банк запустив для приватних осіб новий вигідний депозит «Класичний+» із дохідністю до 18,5% річних. Також відсьогодні та до 30 вересня можливо безкоштовно замовити миттєву Ощадну картку із привабливими відсотками на залишок, а бізнес-клієнти можуть безкоштовно відкрити поточний рахунок та зручно обслуговуватися в Агропросперіс Банку.

За словами голови правління Агропросперіс Банку Сергія Щепанського нове відділення відкрили у зв’язку зі зростанням кількості клієнтів. «2015 року ми створили банк для аграріїв із розумінням їхнього високого незадоволеного попиту на ресурси. На практиці наша гіпотеза підтвердилася, і ми щороку подвоювали обсяги фінансування агросектору. Тому для якісного обслуговування та більшого покриття потреб наших клієнтів ми відкрили нове відділення. У планах на цей рік – ще два».

За словами Сергія Щепанського одночасно із розширенням фізичної присутності, банк розвиває і канали дистанційного обслуговування. Так, ведеться розробка сучасного мобільного банкінгу, який представлять вже незабаром.

Нове відділення працюватиме за наступним графіком: понеділок – четвер з 9:00 до 18:00, каса – до 17:00, п'ятниця з 9:00 до 16:45, каса – до 16:00.

Запрошуємо у гості!

Агропросперіс Банк відкрив нове відділення у центрі Києва

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.