Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

16.11.2023

Агропросперіс Банк – надійний банк для заощаджень за результатами конкурсу «Банк Року-2023»

Агропросперіс Банк – надійний банк для заощаджень за результатами конкурсу «Банк Року-2023» Агропросперіс Банк переміг у номінації «Банк-лідер за надійністю заощаджень для фізичних осіб» на Всеукраїнському конкурсі «Банк року 2023», організованому International Financial Club ”Bankir”.

Отримана нагорода свідчить про стійкість та бездоганну репутацію банку, завдяки чому все більше вкладників довіряють свої заощадження саме Агропросперіс Банку. Так, за півтора року з початку повномасштабної війни кількість клієнтів банку-фізичних осіб зросла в 2,5 раза, а обсяг вкладів фізичних осіб збільшився в 4 рази, перетнувши позначку 1 мільярд гривень. Таке суттєве зростання дозволило нам увійти в першу п’ятірку банків за відносним приростом депозитного портфеля фізичних осіб.

Високий рівень довіри вкладників до Агропросперіс Банку ґрунтується на наступних чинниках:

  • Іноземний інвестор. Агропросперіс Банк має іноземний капітал США та Європи, а серед інвесторів – Європейський банк реконструкції та розвитку, і дотримується західних стандартів ведення бізнесу.
  • Кредитний рейтинг. Протягом 6 років рейтингове агентство «Експерт-Рейтинг» регулярно підтверджує кредитний рейтинг банку на інвестиційному рівні uaAA та найвищий рейтинг надійності депозитів.
  • Капітал та ліквідність. Банк на постійній основі із значним запасом дотримується усіх нормативів НБУ та дуже добре забезпечений капіталом та ліквідністю.
  • Фінансова стійкість. Агропросперіс Банк з року в рік впевнено збільшує обсяг активів, а за 9 місяців 2023 року забезпечив 59 млн прибутку.
  • Якісний кредитний портфель. Банк спеціалізується на кредитуванні малого та середнього бізнесу в сільському господарстві, дозволяє підтримувати дуже високу якість кредитного портфеля навіть в умовах війни.

Поряд із високою надійністю Агропросперіс Банк завжди пропонує своїм клієнтам високу дохідність вкладів, тому заощадження з Агропросперіс Банку – це не лише безпечно, а й вигідно.

Раді отримати визнання та вдячні вкладникам за вибір нашого банку! Продовжуємо невпинно працювати задля процвітання українців.

Докладніше про вигідні умови вкладів в надійному Агропросперіс Банку читайте на нашому сайті в розділі Депозити для приватних осіб.

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.