Вхiд до iнтернет-банкiнгу
AP Online AP Bank для приватних осiб
Вхід Детальніше
Download from Google Play store Download from Apple App Store
AP Business Online AP Business Online для бiзнесу
Вхід Детальніше

29.05.2020

Агропросперіс Банк та Лозівські Машини підготували спільну програму для аграріїв

Агропросперіс Банк та Лозівські Машини підготували спільну програму для аграріївАгропросперіс Банк представив українським фермерам нову партнерську програму з LOZOVA MACHINERY – провідним вітчизняним виробником високоефективної сільгосптехніки.

За даною програмою агровиробники із земельним банком лише від 100 га можуть придбати у кредит сучасні ефективні та економічні ґрунтообробні агрегати, обприскувачі та перевантажувачі на термін до 5 років за привабливими ставками.

Найкраща пропозиція діє на термін 12 місяців і передбачає наступні умови:

  • відсоткова ставка – лише 0,01% річних у гривні або в доларах США
  • перший внесок – 30%
  • комісія банку – відсутня
  • погашення – щомісячно рівними частинами.

Умови партнерської програми читайте на сторінці програми.

Купуйте техніку LOZOVA MACHINERY на вигідних умовах від Агропросперіс Банку та отримуйте максимальний економічний ефект для вашого бізнесу: якіснішу обробку ґрунту, роботу техніки без обслуговування, менше простою і ремонту, швидкість обробки і економію палива.

Для довідки:

Лозівські Машини (lozovamachinery.com) – український виробник понад 30 видів ґрунтообробної техніки, серії обприскувачів і трейлерів-перевантажувачів, які окрім вітчизняного ринку поставляються в Європу, країни СНД та Канаду. Лозівські Машини – гроші пашуть!

Ми використовуємо файли cookies для роботи сайту та оптимізації послуг. Користуючись сайтом, Ви погоджуєтеся на використання файлів cookies.